sreda, 26. junij 2013

Feyst cosmetics

When I opened the package in which the Feyst nail polish was waiting for me I was very dissapointed because of the glitters in it. They are small, but I still don't like glitters in my nail polishes. It's not the application or the shade that bother me, it's the removing.

Nail polish is so easy to apply. It is in live pink colour and sometimes it looks like fluorescent pink and you can harly notice the glitters in it. It's not really made for women that are always in a hurry, because it needs some time to dry.The first time I put it on, I was in a hurry, but even after 10 minutes the coat of the nail polish wasn't dried so I ended up smudging it. Next time I wasn't in a hurry and I waited for it to really dry. It took it about 15 minutes, but at least I didn't end up smudging it.

First nail began splintering after 3 days, so I think it has pretty good durability, especially because there was no top coat on it.

And last but not least: it was the first nail polish I had no problem removing it, especially because of the glitter. Not even one glitter stayed on my nail, or around it, after I removed the nail polish.


Ko sem odprla paketek v katerem me je čakal lak znamke Feyst sem se najprej zgrozila, saj ta vsebuje notri bleščice. Sicer so majhne, ampak še vedno so bleščice in v lakih ne maram pretirano bleščic pa ne zaradi nanosa ali pa odtenka, pač pa zaradi odstranjevanja.
Lak se nanaša res super, barva je živo roza in mogoče na trenutke potegne na fluorescentno, tudi bleščice se pretirano ne opazijo. Res je, da lak ni narejen ravno za ženske, ki se jim kam mudi, saj se ne suši ravno hitro. Prvič se mi je mudilo ven in po 10min še ni bil čisto suh, zato se mi je razpackal. Nazadnje pa sem si vzela čas in v max 15min je bil lak čisto posušen, tako da se ni razmazal.
Prvi noht se mi je okrušil šele po cca. 3 dneh, tako da ima kar dobro obstojnos, glede na to da ni bilo čez nobenega nadlaka.
In pa še za konec: ko sem zgoraj napisala, da nisem ljubiteljica bleščic v lakih, to je prvi lak pri katerem nisem imela problema z odstranjevanjem. Niti ena bleščica ne ostane na oz. okoli nohta po odstranitvi laka.


X, L.

Special thanks to Lara L.