ponedeljek, 18. marec 2013

VIKTORJI 2012, 2. DEL

TOP 5

1. mesto: Ko sem videla Nino je bilo prvo vprašanje, ''Ali je nosila spodnje perilo?'', njami njami Ninči! Je pa res, da se dodatkov na roki ne opazi, zaradi vpadljivosti obleke. Kdo pravi, da črna obleka ne more biti vpadljiva?!


2. mesto: Že na splošno je Iva res lepa ženska, z zelo dobro mero okusa in priznam, da mi je še bolj prirasla h srcu, sedaj, ko ima trebušček, pa tudi obleka je super, minimalistično število dodatkov, super!

3. mesto: Alya kot Alya, če ne bi imela posebne obleke bi se že vprašala, kaj se je zgodilo, tako pa vse pohvale Nini Šušnjara za obleko. 
P.s.: Kje hudiča se dobi takšno clutch torbico??

4. mesto: Všeč mi je, kako se lahko visoko noseča Lili obleče boljše, kot polovica zvezdnic na prireditvi, ki niso noseče. Bravo Lili, luškana si.

5. mesto: Zgornji del obleke je skoraj top, ampak bela polovica to pokvari. Pohvalila pa bi tudi uhane, ki so mi resnično ljubki.


GROZNI 4


1. mesto: Ah, dej no dej, Maja. Do sedaj si bila na vsakem nastopu super oblečena, sedaj pa takole. Ali nisi imela ogledala doma, ali pa prijateljice, ki bi ti povedala, da ti to zares ne pristaja? Že zgornji del je grozen, ampak spodnji je pa katastrofa. Ne vem, a ste punce letos tekmovale v katastrofah?




2. mesto: Maja, tvoja obleka me spominja na čas okoli božiča. Zelena in rdeča, a res? Saj to bi se dalo čisto hudo skombinirati, ampak izpadla si pa kot božičkov škratek pomagač. Pohvalila pa bi Jožeta, saj mu obleka super pristaja.




3. mesto: Kakšni čevlji so pa to? Saj so špičaki v modi, pa kitten heels, ampak tvoji čevlji so bili v modi okoli leta 2004, če so bili. Pa glede na to, kako velika si, bi si lahko privoščila kakšno drugo obleko, ki jih majhne punce le sanjamo, tele miniče pa bleščice pa pusti manjšim.

4. mesto: Špela kaj je to? Morska deklica, ki je prestopila na temno stran ali pa si samo hotela biti podobna Iryni na Viktorjih 2011? Naslednjič bolje premisli kaj boš oblekla. Prav tako bi ti bolje pristajalo, če bi si lase spela nazaj in mogoče poskusila z drugo ogrlico, saj izgleda tako, kot da te resnično duši.


Xx, L.

ph: Katarina Veselič, Planet.tv

6 komentarjev:

  1. Tako clutch torbico se dobi v Zari. Nevem sicer če jih še imajo, js sm jo kupila tam kake 2 tedna nazaj. Res je noro noro dobra! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja "ful dobra" clutch torbica ja usi lohk vidjo kva nosš sabo. dbest?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja men je res carska.
      Ja pa kaj pol, pač to je spet stvar posameznika, men je všeč, tebi očitno ne.

      Izbriši
  3. Stran mi je zdaj veliko bolj všeč!

    OdgovoriIzbriši