nedelja, 17. marec 2013

VIKTORJI 2012, 1.DEL


Torej, Viktorji so za nami in na rdeči preprogi je bilo zelo malo dobro oblečenih, medtem ko je bilo več kot ¾ groznih, resno punce, kaj ste razmišljale, ko ste se tako oblekle, ali se res niste pogledale v ogledalo preden ste odšle od doma?!
Ampak, da ne boste rekli, da samo kritiziram, bom začela z mojimi najljubše oblečenimi.

TOP 5

Na 1. mestu je zagotovo Iryna Osypenko Nemec, obleka ji stoji fenomenalno, dodatki minimalistični, kar se za h taki obleki spodobi. Bravo!



Na 2. mesto sem postavila manekenko in novinarko Tjašo Kokalj. Tjaškica, tale oblekica ti zares noro dobro pristaja, pa torbica, njami! Predvsem pa mi je všeč barva čevljev, ki se jih sicer na sliki ne vidi. Tjaša je imela obute čevlje s podpisom Maison Martin Margiela (nude barva, peta prozorna, kar se odlično ujema s torbico), medtem ko mi Katja ni bila všeč, mogoče bi morala priti brez te usnjene zadeve.

Na 3. mestu je Ondina Kerec (čisto na desni), ki si počasi utira pot v filmskih in manekenskih vodah (Vlomilci delajo poleti, Zakleta bajta; konec marca pa si jo lahko ogledate v zadnjem delu trilogije in pa v nadaljevanki Moji, tvoji, najini). KUPLJENO!

Na 4. mesto bi postavila modno oblikovalko Majo Ferme. Prikupno!


Na zadnje, 5. mesto sem uvrstila Marlenca, srček, kako si prikupen!


GROZNIH 5

1. mesto si definitivno zasluži Nena. A si slučajno ušla iz kakšnega snemanja grozljivke v muzeju voščenih lutk?! GROZA, UMISLI SI ŽE STILISTA, ZA BOŽJO VOLJO!


2. mesto: še puhasti copatki ti manjkajo, pa si pripravljena za v posteljo, prav tako Danica, ali je to nekakšen dražji kopalni plašč?


3. mesto: Iris, saj imaš hudo postavco, ampak tale obleka ti pa res ne dela uslug.

4. mesto: Neisha, edina stvar, ki bi si jo sposodila je tvoj spremljevalec - razmisli o stilistki, maškar je konec!

5. mesto: Martina, kaj je z obleko? Da torbice ne omenjam. Eva, za tako obleko si naslednjič umisli močen push-up.


X, L.

ph.: Katarina Veselič

9 komentarjev:

  1. Dobr si napisala in se kar strinjam s tabo glede izbere najboljših in najslabših. In res je, nekateri nimajo pojma o modi in tem kar dobro zgleda na njih! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. No, marsikje si zamešala , saj bi sicer lahko zamenjala osebe na lestvici med najslabše in najbolše oblečenimi, ker si jih mnogo izpustila, ki bi res sodili na lestvico zelo slabo napravljenih. Tudi tukaj igra vlogo veze in poznanstva, kajne!?, saj so tvoje ocene zelo nekorektne ! Očitno si že vnaprej vedela kaj in kako boš napisala, ne glede na dejansko stanje prisotnih ! Preberemo že, mislimo si pa svoje in to ne v tvojo prid, zaradi tvoje nepristranskosti !

    OdgovoriIzbriši
  3. zalo nekorektne ocene, očitno na osnovi veze in poznanstev, saj bi mnogo oseb sodilo na lestvico kritike, veliko prej kakor sploh omenjene, očitno si že v naprej vedela koga boš hvalila in koga pokritizirala, prislužiš si limono za nepravičnost !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glede na kritike kako so bili ljudje grozno oblečeni bi lahko napisala en zares dolg post, toliko je bilo groznih. Veze in poznanstva, poznam tudi ljudi, ki so pristali na črni listi, pa so se pač sprijaznili, saj ima vsak človek svoje mnenje in okus.
      Hvala za limono ;)

      Izbriši
  4. Daničin "kopalni plašč" je delo Maje Ferme...drugi komentarji pa niso potrebni, ane? :) Je pa to vintage obleka, da boš vedla :)) hahaha umiram od smeha!

    Verjetno se pol folka tud v špegu ni pogledal, z unimi joškami na rdečem pladnu, na čelu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glede tega komentarja pa nisem prepričana ali je slab ali dober(?) in pa ja vem da je od Maje, sej je ona njena stilistka in od takrat, ko si jo je Danica umislila se je njen stil zelo zelo popravil. In velikokrat jo vidim top oblečeno ampak s tole obleko je pa res grozna.
      Obleka sama po sebi je ful lepa, sam k ni za njeno postavo.

      Izbriši
  5. Tudi jaz se pridružujem mnenju: Kritiki ter pohvalam bi prikimala, če bi bile poštene. Tako pa, nikakor ne !

    OdgovoriIzbriši
  6. Se nekako strinjam s tvojimi ocenami edino Tjaša je po mojem mnenju falila s čevlji. Meni osebno so tako grdi in mi ne pašejo k črni barvi. Irina mi je bila top - ampak malce preveč poročno vse skupaj :) V bistvu mi je bila najlepše oblečena Nina Osenar - za njeno postavo TOP OBLEKA

    OdgovoriIzbriši