sreda, 22. maj 2013

Road trip to Zagreb


Zagreb, Zagreb, Zagreb - mmmmmmm
Now it is the first time I purposely visited this city. On several occasions I passed Zagreb on our way to the seaside, and consequently I didn't feel much for it. But now, oh my God, I even decided to stay there for my studies – fashion I guess – well I'm perfectly positive I won't live in Ljubljana.
Observing all that trendy voguish folks in the streets of Zagreb I just didn't know where to look, since I was literally encompassed by snazzy glam on both sexes I'd hardly experience so abundantly in Ljubljana since I trolled its streets for three hours last time to take no more but 3 adequate photos.
I'd like to be there, I will get there...

See you soon, Zagreb!


Zagreb, Zagreb, Zagreb mmmmmmm…
Mesto v katerem sem bila sedaj prvič. Vedno smo se samo vozili mimo, ko smo šli na morje, pa še to sem ga videla samo iz avtoceste in pri meni ni vzbudil pretiranega zanimanja. Danes pa, joj, nekako sem se odločila, da bom tam študirala. Verjetno nekaj v zvezi z modo ampak definitivno grem ven in Ljubljane.
Ko sem po ulicah iskala ljudi z dobrim stilom nisem vedela kam naj se obrnem, ker so me iz vseh strani obdajali hudo dobri stili – oba spola, medtem ko sem v Ljubljani 3 ure hodila gor in dol po mestu pa sem dobila na koncu samo 3 slike, če sem jih dobila(!).
Šla bi nazaj in šla bom nazaj!


Kmalu nasvidenje Zagreb


X, L.
Special thanks to: Lara L. & Valentina R.

9 komentarjev:

 1. Zanimivo, meni je pa Ljubljana dokaj fascinantno mesto (verjetno zato, ker ne živim tam). Včasih vidim tudi nekaj dobrih stilov.
  Za Zagreb pa že dve letim govorim, da bi ga lahko šla pogledat, ampak nikoli ne znese, ker nihče ni zaineresiran, sama pa ne grem.
  Drugače pa: dobre fotke! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. O Zagreb, jaz že 100 let mojemu težim, da greva v Zagreb (Illimasque :D), pa se še nisva spravila. Sploh je smešno, da on še ni bil v Zagrebu pa ima hrvaške korenine.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hahhahah, lahko greva midve, kadarkoli v bistvu!
   Ampak je smešno, da še ni bil tam, sploh če ima korenine.

   Izbriši
 3. ok malo pretiravaš, tudi v Ljubljani se najdejo ljudje z dobrim stilom - pejt pogledat pred kakšen pravni faks za klasiko, al pa še kam. če iščeš po čopovi bos večinoma res sam na ene in iste čefurke naletela.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se strinjam :)
   Že okoli Poljan je ogromno dobrega stila, ampak še vedno si Slovenci upamo premalo.

   Izbriši
 4. V bistvu sama v Lj opazim veliiiiko cool street fashion-a....sem kar pozorna na to...še posebno me zadnje čase impresionirajo kšne mule in mulci..majo pomojem še največ stila=)...btw...ful dobre hlače=)
  http://itislovelyfood.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Zagreb je kul, vendar no ja tudi Ljubljana je lepa glede stila pa no ja malo premalo inovativnosti in drznosti za moje pojme >.<

  p.s.: really nice blog, followed!

  OdgovoriIzbriši
 6. Zagreb je res lep, sem se tudi jaz samo obračala sem in tja ker so te Hrvatice vse tako stylish. :) Lep outfit!

  OdgovoriIzbriši